1986 yılında Bursa’da doğdu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Bir süre Kandıra Dr. Kazım Dinç hastanesinde çalıştı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Göz Hastalıkları eğitimini tamamlayarak Eylül 2016 da Göz Hastalıkları Uzmanı oldu. Boston-ABD Tufts Üniversitesi Göz Hastalıkları bölümünde "Postdoctoral Reserch Fellow" olarak iki yıl görev yaptı. Bu dönem içerisinde pek çok araştırma projesinde yer aldı ve çalışmalarını pek çok uluslararası kongrede sundu. Türk Oftalmoloji Derneğinin 35 Uluslararası Kongresinde bir çalışması ile En İyi Araştırma Birincilik ödülünü aldı. Çankırı Devlet Hastanesinde zorunlu devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getiriyor. Çok ileri derecede İngilizce, orta düzeyde İtalya biliyor. Kanun ve Piyano çalıyor.